top of page

Küreselcilerin SAHTEKAR Siyasi Piyonları

Güncelleme tarihi: 2 Oca 2023

Muhafazakar Milletvekili, Hollanda Başbakanını "Büyük Sıfırlama" ve Klaus Schwab ile ilişkisi konusunda fena köşeye sıkıştırıyor.


Gülmekten karnım ağrıdı çevirirken. 😅

















Videonun Metni


02.08.2021


Hollandalı Milletvekili Gideon van Meijeren :

Bu küreselcilerden birisi Bay Klaus Schwab. Dünya Ekonomik Forumu'nun kurucusu ve başkanı. Dikkat çekici bir başlığı olan şu kitabı yazdı : "Covid-19: Büyük SIFIRLAMA"

Başbakan'a benim sorum şu : Bu kitabın içeriğini nasıl muhakeme ettiniz?


Hollanda Başbakanı Mark Rutte :

Bu kitabı bilmiyorum ama Bay Van Meijeren'e şunu tavsiye ederim. Bu tür komplo teorilerine çok fazla bakmasın. 11 Eylül'ün olmadığını ya da farklı şekilde yaşandığını anlatan büyüleyici YouTube videolarını ben de izledim. Dikkatlice hazırlanmışlar ama her zaman olduğu gibi bir komplo teorisi.


Mv. GvM :

Göreve geldiğimden beri Bay Rutte'ye sorduğum ilk sorunun bu olması beni şaşırtıyor. Çok teşekkür ederim ama bu ilk sorumun bir YALAN ile cevaplanması beni şaşırttı. Çünkü burada elimde 26 Kasım 2020 tarihli bir mektup var. Bay Rutte tarafından Klaus Schwab'a gönderilmiş bu mektupta Bay Schwab'a kitabını gönderdiği için teşekkür ediyor ve diyor ki :

"Daha iyi bir gelecek için umut vaadeden bir mesaj."

Bay Rutte hafızasını bir yoklayabilir mi? 6 aydan fazla değil. Hafızanızın ne kadar süre ile aktif kaldığını bilmiyorum ama muhtemelen bunu bir yerlerden kazıyıp çıkarabilirsiniz.

İlk soruma bir kez daha cevap verin lütfen. Ama bu sefer dürüstçe.


Başbakan MR :

Yani... Dürüst cevap vermek gerekirse o mektup nezaketen gönderildi. Çünkü maalesef tüm gönderilen kitapları okuyamazsınız. Ama size kitap gönderen kişilere bir teşekkür mektubu göndermek isteyebilirsiniz.


Mv. GvM :

O zaman Bay Rutte, bana değil Klaus Schwab'a yalan söylediğini söylüyor.

Başka bir sorum daha var : Bay Schwab kitabında dünyamızı sıfırlamak için yalvarıyor. Ulusal parlamenter demokrasimizi küresel bir teknokrasi ile değiştirmek istiyor.

Özel mülkiyete son verilmesi için yalvarıyor.

Görünen o ki Bay Rutte, "daha iyi bir gelecek için umut vadeden bir mesaj" olarak adlandırdığı şeyin ne olduğunun farkında bile değil.

Bay Rutte'nin neo-komünist mesajlar içeren bir kitabı değerli bulması nasıl mümkün olabilir? Daha kitabı bile okumamışken?



Ana Kaynaklar :

344 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

● “Uyuyan milletler ya ölür ya da köle olarak uyanır” - Nutuk (Atatürk)

 

● Önce seni görmezden gelirler, Sonra sana gülerler, Sonra sana saldırır ve seni yakmak isterler. Sonra da anıtını dikerler. (Nicholas Klein)

● Alay etmek baskı gibidir. Uygar bir ülkede bir hareket, alay edilerek yok edilemediğinde yavaş yavaş saygı görmeye başlar (Mahatma Gandhi)

● Ülkenin senin için ne yapabileceğini değil, senin ülken için ne yapabileceğini sor (J.F.Kennedy)

bottom of page