top of page

KANSER Yapan BEBEK Pudrası, AŞI ve Medya! - ARSLAN BULUT

Güncelleme tarihi: 25 Şub 2023

Satır Başları

● Amerika'nın Sesi'nde yayınlanan habere göre Johnson and Johnson şirketi, kansere yol açtığı öne sürülen ve hakkında binlerce tazminat davası açılan talk pudrasının ABD'de ve Kanada'da satışını durdurma kararı aldığını açıkladı.

● Habere göre şirket, bebek pudrasına kanserojen asbest (amyant) maddesinin karıştığı iddiasıyla tüketiciler tarafından açılan 19 binden fazla davayla mücadele ediyor.

Şimdi ABD kamuoyu gibi bütün dünyanın, aynı zamanda aşı çalışmaları da yapan şirketin bebek pudrasını piyasadan çektiğini bilmesi gerekli değil mi?

Peki bu bilgiyi Türk kamuoyuna herkesten önce kimin sunması beklenir? Söz konusu şirketin aşı çalışmalarını bir Türk profesör üzerinden halkın gözüne sokmaya çalışan televizyon kanalının değil mi?

ABD'deki bu tartışmayı bildiği halde, aynı şirketin geliştirmekte olduğu aşının propagandasını yapmak ne demek oluyor peki?

 

Dünyanın korona virüs salgını olarak bildiği süreç ile ilgili olarak bütün dünyada şüpheler var. Şüphelerin artmasına aşı çalışmaları yaptığı söylenen şirketlerle ilgili haberler sebep oluyor.

Doğal mutasyon sonucu geliştiği söylenen virüse karşı geliştirildiği söylenen maddelerin, aşı mantığına tamamen aykırı, haberleşme amaçlı moleküller olduğu anlaşılıyor. Bu da aşı ile ilgili haberlerin, insanları aldatmaya yönelik olduğunu gösteriyor.

***

Aşı haberleri, bazen doktorlara da soruluyor. Bir iki doktor, sanki yurt dışındaki bu aşı çalışmalarının içinde kendileri de varmış gibi "bilgi"ler veriyor! Gerçekte yaptıkları ise ilaç şirketlerinin propagandasını yapmak! Göz göre göre yalan söylüyorlar! Ve kimse bunlara, "Neden halkı kandırıyorsunuz?" diye hesap sormuyor.


► Haberin Devamı için: Yeniçağ Gazetesi İnternet Sitesi



İlgili Videolar (İngilizce):


Johnson And Johnson Will Stop Selling Talc-Based Baby Powder | TODAY - 20.05.2020


Johnson & Johnson Fighting 9,000 Lawsuits Over Talcum Powder Cancer Claims - 26.09.2019


Baby Powder Cancer - 15.07.2018


Johnson & Johnson Pays The Price For Hiding Talcum Powder Cancer Risks - 28.05.2017



Kaynaklar:

290 görüntüleme

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

● “Uyuyan milletler ya ölür ya da köle olarak uyanır” - Nutuk (Atatürk)

 

● Önce seni görmezden gelirler, Sonra sana gülerler, Sonra sana saldırır ve seni yakmak isterler. Sonra da anıtını dikerler. (Nicholas Klein)

● Alay etmek baskı gibidir. Uygar bir ülkede bir hareket, alay edilerek yok edilemediğinde yavaş yavaş saygı görmeye başlar (Mahatma Gandhi)

● Ülkenin senin için ne yapabileceğini değil, senin ülken için ne yapabileceğini sor (J.F.Kennedy)

bottom of page